Advist Savjetovanje

O nama

Advist Savjetovanje

Advist - financijsko savjetovanje i kreditno posredovanje

Helena Ban osnivač je i jedini vlasnik Advist savjetovanja. Diplomirala je 2005. godine na Diplomskom sveučilišnom studiju Financijski menadžment Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Od iste je godine aktivna u svijetu bankarstva i osobnih financija. Radila je u dvije banke i kao financijski savjetnik stekla široko znanje o financijama, poslovanju i savjetovanju poduzetnika, obrtnika i stanovništva. Helena Ban, svojim znanjem i iskustvom, kroz dugi niz godina pokazala se kao pouzdani savjetnik koji se individualno posvećuje svojim klijentima.

Kako je nastao Advist?

Helena Ban, svoje znanje i stručnost u rješavanju raznih financijskih problema, nakon više od petnaest godina bankarskog iskustva odlučila je nuditi neovisno i individualno, ali i dalje kompetentno i odgovorno, za dobrobit klijenata, što joj čini veliko zadovoljstvo. Naglasak je na profesionalnosti i širokom znanju o svim fazama kreditnog procesa, od prvog informativnog sastanka do otplate kredita te brzini, susretljivosti i organizacijskim sposobnostima koje klijentima omogućuju ostvarivanje dodatne vrijednosti u smislu kvalitete pruženih usluga i informacija. Promiče etičko ponašanje i savjetovanje kao da je na Vašem mjestu.

Mi smo Advist savjetovanje.

Nismo veliki i to nam je prednost. Umjesto kvantitete, volimo kvalitetu. U radu smo različiti i to nam se sviđa. 
Advist savjetovanje djeluje na području upravljanja osobnim financijama. Smatramo da je financijska budućnost svijetla, samo je trebamo znati planirati i prilagoditi.

Koje su naše vrijednosti?

Vrijednosti na koje se oslanjamo su znanje i iskustvo, kvalitetna rješenja koja dizajniramo za Vas i korektan i fer odnos koji razvijamo zajedno s Vama. Pažljivo pratimo trendove na financijskom tržištu kako bismo se pravovremeno prilagodili promjenama i na prvo mjesto stavili Vaše interese. Jer Vaš novac, Vaša je budućnost.