Advist Savjetovanje

Zašto Advist?

Kreditni kalkulator

Dugogodišnje bankarsko iskustvo naša je prednost. 

Vrijeme možete provesti korisnije od proučavanja beskrajne palete financijskih proizvoda. Naša stručnost stečena dugogodišnjim radom u bankama, naše dugogodišnje iskustvo u obradi, odobravanju konkretnih kreditnih zahtjeva i realizaciji kreditnih aranžmana uvelike će Vam olakšati i omogućiti da na jednostavniji i brži način dođete do željenog iznosa financijskih sredstava. Upoznat ćemo Vas sa svim bankarskim izrazima i pojmovima koje ćete bez sumnje razumjeti i nećete se bojati da nešto niste u potpunosti shvatili. 

Zbogom klasičnim kreditnim kalkulatorima i upitnicima.

Zaboravite na klasičan i nepouzdan kreditni kalkulator. Kvalitetan posao nikako ne možete napraviti čekajući odgovor na popunjeni kreditni upitnik. 
Naš kalkulator i upitnik baziraju se na komunikaciji te stručnosti i iskustvu osoblja. Dopustite nam da mi budemo Vaš osobni kreditni kalkulator.  

Advist Kreditni Kalkulator

Posjedujemo odobrenje
Ministarstva financija za
pružanje usluga
potrošačkog kreditiranja.

Odobrenje se izdaje na rok od tri godine te ga je nakon toga potrebno obnoviti, stoga uvijek provjerite s kim planirate poslovati. Na taj ćete način izbjeći bilo kakve neugodnosti i prijevare kod uzimanja kredita. Svojem poslu pristupamo profesionalno i odgovorno kao da ga radimo za svoje osobne potrebe.